2012-03-19 07:44:58• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bak -Tanulni, tanulni, tanulni

Napi horoszkóp március 19.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne keseregjen azon, amin nem tud változtatni. De ragadja meg a lehetőséget arra, amin igen. A csillagok most az anyagiak terén támogatják. Gyűjtsön pénzt! A hírnév még várat magára, de ez nem kell, hogy aggassza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy változások előtt áll, és ezt talán már érzi is. Semmi sem mehet úgy, ahogy eddig volt. Ne ijedjen meg, ez jó. Az volna rossz, ha nem változna semmi. Hogy ezek a változások pozitívak legyenek, ahhoz vegye alapul lelki derűjét. Az állatok segítenek ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szép reményekkel teli időszak előtt áll. Csakis önön múlik, hogy ezekből a reményekből mennyit teljesít be. A lehetőségeket nemcsak észrevennie kell, de meg is kell ragadnia őket. Erre itt van a mai nap.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha mindenkiben csalódnia is kell, a barátai sem hagyják el, rájuk mindig számíthat. Ne keresse hát a csalódást, hanem bízzon abban, akire valóban számíthat. A társa, minden különcsége ellenére ön mellett van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha teheti, ma ne utazzon el. S ha mégis, és útja netán külföldre vinné, mindenképpen gondoskodjon biztosításról! A legnagyobb veszély a figyelmetlenség lehet, és a váratlan események. Koncentráljon, és haladjon lassan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rámenős és akaratos, mindent megmozgatni képes a céljai érdekében: nagyon jól teszi, mert most mindent elérhet. Csak arra kell figyelnie, hogy nehogy megsértsen valakit az érzékenységében. Még szüksége lehet rá, kár lenne megbántania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szüksége lehet egy alapos kivizsgálásra. Lehet, hogy csak múló tüneteket érzékel, de azért nem árt az orvosi látogatás. Az öngyógyítás is hasznos lehet, de csak szakértői tanácsokkal. Tartózkodjon többet a friss levegőn!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Érdemes ma társasági életet élni, és többet forgolódni az emberek között. Akiket most megnyer magának, azok támogatására hosszú távon számíthat. Ma semmi nem kerülheti el a figyelmét, szokatlanul éleslátó. Jobban ki is tudja aknázni a lehetőségeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Minden, amire vágyik, önben van mélyen elrejtetten. Ha nehézségei adódnak az életben, az talán azért van, hogy amit magában hordoz, azt felszínre hozhassa. Ha ezt megteszi, a gondok is eltűnnek, vagy jóra válnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tanulni, tanulni, tanulni – ahogy a nagy népvezér mondta volt. Ha más útmutatásokat nem is, ezt nyugodtan magára értheti Lenin gondolataiból. Szellemi értelemben nincs stagnálás: csak felfelé, vagy lefelé visz az út.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Üzlethelyisége átalakításánál, felújításánál semmi sem időszerűbb. Ehhez azonban jókora összegekre lenne szüksége. Most megragadhatja a lehetőséget, hogy ezt elő is teremtse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik, ki kell mozdulnia megszokott helyéről: utazásra, világlátásra szólítják a csillagok. Ön az utóbbi időben a munka megszállottjává vált. De rá kell ébrednie, hogy vannak dolgok, amik ön nélkül is működnek.

Napi horoszkóp
(hotdog.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: